Drømmer du om ny udestue - se udvalget af

Tilbehør til udestuer

Design din nye energivenlige udestue

Der findes en masse tilbehør til udestueelementerne, såsom hjørnestolper, samleprofiler af forskellige art og meget mere. Vi vil i hvert enkelt tilfælde kontakte dig/Jer m.h.p. at rådgive/oplyse om hvad vi mener der med fordel kan anvendes af tilbehør!

Bestil tilbud på nye døre og vinduer allerede i dag!

Vi fremstiller dine døre og vinder specifikt ud fra de mål, du giver os. Det giver dig friheden til at vælge den type dør, der er bedst til dit hus. Har du brug for hjælp til valg af type, materiale eller design, giver vi dig gerne kvalificeret rådgivning, hvor vi i samarbejde med dig, finder den helt rette løsning.

Vores døre og vinduer er udelukkende produceret i kvalitetsmaterialer, da vi ønsker at kunne stå inde for de produkter vi leverer. På den måde sikrer vi os, at vore kunder er tilfredse og føler sig i trygge hænder.

Har du brug for hjælp til montering eller ønsker du at gøre det selv – så kan vi enten give dig et tilbud på monteringen eller vejlede dig om, hvordan du gør det nemmest selv. Læs evt. vores vejledning til korrekt montering af døre og vinduer.

Døre efter mål - opmåling, materialer og montering

Hvordan måler du op til en ny yderdør eller vindue?

Når du skal måle op til en ny hoveddør eller vindue, er det vigtigt at du måler korrekt. Vi har lavet en lille vejledning om, hvordan du tager de korrekte mål.

Materialevalg - vedligeholdelse eller ej?

Der er mange ting at tænke over, når man skal købe nye døre og vinduer. En væsentlig ting er materiale og vedligeholdelse. 

Lad os stå for monteringen af dine nye døre

Vi har samlet gode råd til, hvordan du monterer en dør eller et vindue korrekt. Har du ikke selv mod på opgaven, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på monteringen.

Det får du når du handler hos os!

Når du handler hos os, gør vi meget ud af at sikre, at du føler dig tryg ved handlen. Vi har også fokus på sikkerheden, så tyven får sværere ved at bryde ind.

Tyverihindring

Alle vore døre og vinduer er sikret som standard. Det koster derfor ikke ekstra, at gøre det svært for tyven at bryde ind, når du køber nye elementer fra os.

Skal det være sværere endnu, for tyven at komme ind, kan alle glas erstattes med sikkerhedsglas.

Garanti

Der gives 10 års garanti på alle vinduer og døre leveret af AB Vinduer & Døre. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten.

Vores træ og træ-alu elementer er produceret i Danmark og vores komposit og PVC elementer er produceret med kvalitetsprofiler fra Tyske Rehau, på medejet fabrik.

Fagprofessionelle

Når du handler hos AB Vinduer & Døre, kan du være sikker på, at vores rådgivning er kompetent. Vi ved nemlig hvad vi snakker om!

Vi er uddannede håndværkere og har arbejdet med både installation og produktion af døre og vinduer i mere end 30 år. Derfor er du i trygge hænder hos os.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Scroll til toppen