Garanti m.m.

Garantier kan i vores brance principielt opdeles i 2 punkter:

Garanti vedr. produkter

AB Vinduer & Døres leverandører giver 10 års garanti regnet fra fakturadato, på alle produktfejl.

Ved eventuelle fejl eller mangler kan AB Vinduer & Døres leverandører vælge at udbedre disse ved reparation, ombytning eller refundering af købesummen. Såfremt der tilbydes reparation eller ombytning til et produkt med samme specifikationer, er køber ikke berettiget til at ophæve handlen eller, at kræve erstatning som følge af fejl eller mangler – se iøvrigt handelsbetingelser her!.

AB Vinduer & Døre kan ikke påkræves erstatning for forsinkelse, som er afstedkommet grundet fejl eller mangler fra dennes leverandører.

Vi gør udtrykkelig opmærksom på, at såfremt vedligeholdelses forskrifterne ikke overholdes så bortfalder enhver produktgaranti – se afsnit omkring vedligeholdelse!

Garanti vedr. montage:

Dette skal aftales med montører, men typisk så gives der 5 års garanti på montagefejl, i denne garanti er ikke inkluderet alm. vedligeholdelse, smøring og justeringer. En udvidet service aftale kan i reglen aftales med de enkelte montærer/tømrermestre. Vi gør udtrykkelig opmærksom på at, montagefelj kan ikke tilbageføres til AB Vinduer & Døre.

Indkøbskurv
Scroll til toppen