Vi har altid et godt tilbud!!!!

Vi er en sammenslutning af producenter/leverandører, som landsdækkende ønsker at kunne servicere, levere alt indenfor vinduer & døre. Vi ønsker ikke at være arrogante overfor små projekter, men der skal og må ikke herske tvivl om, at vores målgruppe er kunder som ønsker at få udskiftet/isat alle vinduer og døre i hele huse, forklaringen herfor er, at vores planlægnings og administrations omkostninger er ens/samme for "et" vindue, som for leverance og montering i et helt hus. 

Vi har som mål at være de bedste og de billigste, derfor har vi lavet aftaler/kontrakter med nogle af de bedste producenter, herunder i vid udstrækning Baltiske producenter.

Vi ser frem til din/jeres forespørgsel, hvilket sagtens kan gøres allerede nu - blot gå til siden "Bestil tilbud"

Det skal nævnes, at herværende hjemmeside er under konstant udvikling/opbygning, vi opfordre derfor til at du/I følger med :-)!!

Bestil pris på nye energibesparende vinduer, døre eller udestueelementer

For at vi kan give dig den bedste og hurtigste pris på nye vinduer og døre, er det en stor fordel, hvis du sender os en forespørgsel med så konkrete oplysninger som muligt - denne forespørgsel er naturligvis uden omkostninger for dig/Jer.

Hjælp og vejledninger for opmåling, findes under menupunktet "Download".

Hvor lang tid tager det for at få et tilbud?  

Tilbud på elementer bestræber vi os på at sende indenfor en arbejdsdag, tilbud på montering bestræber vi os på at afgive indenfor 1 arbejdsuge!

Vælg type af vindue og/eller dør og det materiale du ønsker tilbud på, ved at trykke på en af ikonerne nedenfor:

         Komposit og PVC:

                                      

                                                                                             

  Træ:

                     

                                                                                                   

        Træ/alu:

                     

                                                                                                 

 

 

 

Garantier kan i vores brance principielt opdeles i 2 punkter:

 

Garanti vedr. produkter 

AB Vinduer & Døres leverandører giver 10 års garanti regnet fra fakturadato, på alle produktfejl. 

Ved eventuelle fejl eller mangler kan AB Vinduer & Døres leverandører vælge at udbedre disse ved reparation, ombytning eller refundering af købesummen. Såfremt der tilbydes reparation eller ombytning til et produkt med samme specifikationer, er køber ikke berettiget til at ophæve handlen eller, at kræve erstatning som følge af fejl eller mangler - se iøvrigt handelsbetingelser her!.

AB Vinduer & Døre kan ikke påkræves erstatning for forsinkelse, som er afstedkommet grundet fejl eller mangler fra dennes leverandører.

Vi gør udtrykkelig opmærksom på, at såfremt vedligeholdelses forskrifterne ikke overholdes så bortfalder enhver produktgaranti – se afsnit omkring vedligeholdelse!

 

Garanti vedr. montage:

Dette skal aftales med montører, men typisk så gives der 5 års garanti på montagefejl, i denne garanti er ikke inkluderet alm. vedligeholdelse, smøring og justeringer. En udvidet service aftale kan i reglen aftales med de enkelte montærer/tømrermestre. Vi gør udtrykkelig opmærksom på at, montagefelj kan ikke tilbageføres til AB Vinduer & Døre.