Cookie- og privatlivspolitik hos AB Vinduer & Døre

Cookies

Når du besøger vores website indsamles vi ikke oplysninger om dig, så du/I kan roligt blot læse, hvad vi kan

tilbyde! Vi kan dog ikke garantere at serveren du selv bruger eller ”mellemvejs” servere gemmer dine

oplysninger, men endnu engang vi gemmer dem ikke!

 

Personoplysninger

Personoplysninger af alle slags, gemmes kun når der er tale om et konkret tilbuds/købssag!

 

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning,

herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som tilbudssøgende/køber, dette for at kunne levere de

services, varer m.v. du har efterspurgt.

 

 Periode for opbevaring af de af dig oplyste data

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de

ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for

opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til dette.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format

(dataportabilitet). Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt

til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal opbevare dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen

af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

AB Vinduer & Døre

Telefon: +45 27647435

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.